Köpråd: Calibra, Probe, CRX,ASTRA?

Hejsan Har oerhört svårt o bestämma mig va jag ska för bil! Här kommer ett par frågor ang bilarna som jag har funderat på! Ford probe v6a, är dom svår mekade (trångt i motorrummet)? Hur mycket soppa drar en probe med v6a/2.0 liters motorn? Opel Calibra, Hur mycket drar en sådan per mil? (2.0 8v/16v liters motorn) Självklart kan inte ni säga vad jag ska köpa för bil, men vill gärna ha lite tips! Självklart finns det bilar på blocket men de fina finns oftast långt bort Om du har en bil till salu, utav nån dessa märken/modeller så får du gärna höra av sig! TACKSAM för seriösa svar //Rickard



Svar på inlägget: Köpråd: Calibra, Probe, CRX,ASTRA?



Min Calibra drar runt 0.7-0.8 vid ekonomi körning:) Motorn är en 2.0L 16v. mycket rolig maskin att köra, och man kan leka mycket. Den är ekonomisk som första bil och har bra väghållning.


crx 0.6 vid vanlig körning och 0.8 om du plågar den hela tiden.


proben är en fin bil går bra med med 2,5 24 v motorn inte speciellt dyr att köra trångt är det men hur lätt meckad den är vågar jag inte säga tyvärr jag är nöjd med min i alla fall .


Proben är byggd på Mazda 626 bottenplatta och har därför billiga reservdelar. Min Probe är till salu om intresse finns.


Tack för alla svar,, Men de blev faktiskt en Bmw E36 320i!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka