Köpråd kompressor

Ska köpa en kompressor i garaget o köra mutterdragare med främst. Byta lite däck o så. Vad ska jag ha för något? Kollat på dessa: http://www.clasohlson.se/Product/Produc . =160975977 http://www.duabhuset.se/#showProduct.php?id=2715 http://www.jula.se/kompressor-50-l-200013 Jag är lite inne på den på Clas Ohlson. Meec tools från jula är jag väldigt kritiskt till. Vad är det för något? Ni får gärna ge andra förslag i den prisklass jag visat. Hur ofta behöver man byta olja?



Svar på inlägget: Köpråd kompressor



Ska du bara köra mutterdragare och andra maskiner som inte behöver ha ett jämt tryck konstant så funkar i princip vilken kompressor som helst. Ska du däremot köra med färgspruta där man vill kunna blåsa på ett tag utan att behöva stanna upp för att luften tar slut, då är det lite större tank som gäller.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka