Köpråd; S80 3.2 AWD (2007) vs V70 2.5FT (2010).

Hallå! Jag skrev precis ett blogginlägg angående detta, men tänkte att jag kan försöka att fiska lite kommentarer även här. Rubriken säger väl sitt och jag går i bilköpstankar igen (finally). Två kaosvintrar utan bil har definitivt tagit hårt! Anyways; Jag har tittat och provkört en S80 3.2 AWD Summum (2007) som känns helt gudomlig. Den har all den utrustning jag vill ha (se listan i mitt senaste blogginlägg) och ja, allt det där. Men så är det en 07:a och går loss på sköna 239 000 kr. Alternativet är en V70 2.5FT Momentum (2010), dvs nyyyaste modellen, skattebefriad, har inte gått långt alls, men är kanske ändå inte den bil jag vill ha, och definitivt inte med den utrustning jag vill ha. Jag funderar generellt på om S80:n är värd pengarna? För i och med att det är en 07:a så ska den ju besiktigas i år (?) o.s.v. S80:n har inte gått särskilt långt, men jag funderar ändå på om något kan ha strulat i och med att den ändå har ett par år på nacken. Generella kommentarer om S80 generellt (nya modellen 2007 - ), om 3.2:an och AWD är definitivt välkommet. Det är ju en otroligt trevlig bil som jag är duktigt sugen på att klippa. Men generellt brukar jag ha oflyt med bilar, som bara faller ihop utan förvarning o.s.v. Så därför tänker jag att det kan vara värt att kolla runt lite först. Men det är rätt svårt att hitta info om just 3.2 AWD på nätet, trots allt... Kan slänga ut lite bilder på den om det är av intresse....



Svar på inlägget: Köpråd; S80 3.2 AWD (2007) vs V70 2.5FT (2010).



Det finns ingen som äger en S80 här på Garaget alltså? Har läst mycket om att vissa har haft oerhörda problem med sin S80, medans andra har haft den perfekta bilen, helt utan problem.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka