Köpråd: 50 000kr sport(ig)bil

Hejsan. Sitter med en allt för tråkig Audi a3 1,8 på 125hk och vill sälja den för att köpa något roligare. Har kollat rundor ganska mycket på Alfa romeo GTV (någon av v6-modellerna) men utbudet är torftigt. Undrar om någon har tipps på en kul bil (gärna under 7sek på 0-100)? Helst coupé eller cab och bilen måste se bra ut. Tyvärr är min budget ganska snar, ca. 50 000kr är vad jag kan lägga på en bil i nuläget.. Är tacksam för svar. mvh



Svar på inlägget: Köpråd: 50 000kr sport(ig)bil



156 V6? Ingen coupé men misstas inte för en sedan heller med sitt nätta format och dolda dörrhandtag bak.


Jag säger det Rquired borde sagt http://www.blocket.se/trelleborg/BMW_E_ . 11&w=3 http://www.zeperfs.com/en/duel570-402.htm Nybilsprestanda då! Kanske inte vill ha bmw?


För de pengarna skulle jag köpt en Fiat Coupé 20vt eller nämnda GTV v6. VW Corrado är också mycket bil för pengarna. Annars är ju turboversionen av din egen bil riktigt rolig att köra, en 1.8t vore ju perfekt om du gillar din nuvarande bil i övrigt. Den enda BMW du får för de pengarna har blivit sönderkörd på en parkeringsplats i någon av Sveriges alla förorter.


För 50.000:- kan man hitta en riktigt fin 328i E36 eller en mindre motorstark E46 i bra brukskick utan problem.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka