Köpråd: Billarm?

Hejsan! Jag håller ju på och fixar i ordning min kära 850, många loppor nerlagt på den, och vill gärna inte att något ska bli stulet eller förstört, så tänkte försöka förebygga det! ;D Så jag tänkte köpa billarm (har ju inget alls nu ) Tänkte beställa detta; http://www.vikinglarm.se/billarm/2-vags . d/c3/p224/ O jag undrar, är det någon som beställt därifrån förut? Är det bra saker? Är hemsidan seriös, aldrig hört talas om de förut. Och någon som har någon erfarenhet av de där larmet och kan säga om det är bra eller inte? Eller tips på liknande bra larm? Ska helst va med dosa och gärna och ett jätte plus om de är Turbo Timer (har inte detta larm, men de vore guld!) Tacksam för svar! MVH Andreas



Svar på inlägget: Köpråd: Billarm?



Turbo timern har inget larm, om det var vad du undrade ang den?


Ring och hör med ditt f-bolag vilka larm dom godkänner så har du att välja bland dom. Då finns det ju även en chans till sänkt kostnad på försäkringen vilket inte är fy skam.


Mitt förslag till dig är att du ska ha ett billarm som är ett godkänt SSF (stöldskyddsföreningen) billarm. Foxguard har varit ett ledande billarm inom hela världen med dom har bytt namn till AutoWatch Kolla in deras sida på http://www.autowatch.se eller kontakta dom på info@autowatch.se Vad jag förstår så har dom agenturen i hela scandinavien. Dom kan sin sak...


Varför inte slå till på volvo original? VGII(volvo guard2) plug&play. Tar max 30min att installera.Det brukar dyka upp på tradera ibland.


för att få de godkänt så måst de väll de monteras på en auktoriserad firma godkänt av ditt FB


okej, tackar så mycket för tipsen! ska kolla upp med f-bolaget, helförsäkringen är ganska dyr för mig, haha


http://www.tradera.com/Volvo-Guard-Alar . _129895296



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka