Köpråd audi a3 2,0 tdi quattro

har haft funderingar ett tag på att byta upp mig från min 120d då ja tycker att dom 2 senaste vintrarna har vart hemska.. funderar på en audi a3 tdi quattro 170hk..nån som har erfarenheter av den?



Svar på inlägget: Köpråd audi a3 2,0 tdi quattro



Min farsa hade sån som tjänstebil, körde 14000 mil på 3 år, hade inga problem. Byte av slitagedelar bara. Bilen gick skitbra och var väldigt skön att köra.


fan va gött nån uppskattning va bilen dricker i verklighet?


Trevlig motor och underbar drivlina när det är såna här vintrar! Finns inget att tveka på Nä, men kika igenom forumet på nordicaudi.com - där är massor av info (lite beroende på årsmodell o sådär då, men kika!)


http://www.blocket.se/uppsala/Audi_A3_S . amp;last=1 Den ligger lite över budget men SATAN att den är snygg!


Ser trevlig ut, fina mil också http://www.blocket.se/stockholm/Audi_A3 . 13&w=3


Rensat tråden på meningslösa inlägg. Mvh. Hamilton


Har TS några direkta krav? Färg? Utrustning? Max miltal?


e dålig som fan på vad paketen heter te audi..men farthållare,stora stereon(om de finns nån?!)feta högtalare,sportstolar..vill ju inte ha helt bantad modell men samtidigt behöver den inte va maxutrustad . backsensor,tacklucka mm klarar ja mig utan;) gärna me så få mil som möjligt å färgen spelar väl ingen jätte roll,helst en mörk


ser fin ut,dock ingen quattro som e ett krav..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka