"KÖPRÅD" Vars köpa amerikanska pickuper?

som rubriken lyder, vars kan man köpa amerikanska pickuper? Blocket kommer det sällan in nått nytt och intressant så undrar om någon vet bra sidor där dom säljer pickuper till bra priser?? när jag pratar amerikanska pickuper är det givetvis dieseldrivna!Svar på inlägget: "KÖPRÅD" Vars köpa amerikanska pickuper?vilka årsmodeller, märken är du ute efter?


http://www.blocket.se/varmland/Chevrole . ca=4&w http://www.blocket.se/vastmanland/Dodge . ca=4&w


jag är ute efter runt 2004-2008 dodge cummins eller chevrolet duramax, ej dubbelmontage! ju större desto bättre! hellst med stora hytten och långa flaket och som inte har gått över 10 000 mil!


Man kan importera från USA, på http://geo.craigslist.org/iso/us kan du välja en stad i USA. Välj sedan cars + trucks under for sales. Har dok ingen aning om vad det kostar att importera men trucks är väldigt mycket billigare i USA


Har du kollat http://www.bouldermaskin.com/index.html


Jag har gått i tankarna att importera men jag har så otroligt lite kunskap om just importering. Är det säkert att importera bilar idag eller hur funkar det där?


Denna sida var absolut något att lägga på favoriter


www.usabil.nu har lite, men tror dom flesta använder blocket idag,


vet inte om amerikanska pickup ägare är så våldsamt nöjda med sina bilar när dom aldrig säljer några på blocket! kommer mycket sällan ut fina pickuper med låga mil till bra pris!


Letar med... men hitta en för ett bra pris? är det värt att ge 220 000 för en bil som har gått 25000 och är rätt "gammal" (90-talare) ?


Köp en i USA istället!, nu när dolalrn är låg http://newyork.craigslist.org/lgi/ctd/2141000093.html Här är en från 2008 för ca 143000kr


+ moms och skatt ja


Jo jag vet + frakt också. Men om man jämför med en Silverado 2500 HD -08 köpt i Sverige http://www.blocket.se/dalarna/Chevrolet . 11&w=3 Så kostar de mellan 300 000-450 000kr beroende på modell. Men någon kanske har koll på vad skatt, moms och export ligger på. Men det känns som det borde vara under 100 000kr så det borde vara en lönsam affär. Dok blir det en större risk.


har inte forskatt så hårt om import, men verkar vara rätt så krångligt. så finns nog nån andledning att priserna är som dom är. plus får räkna med att skatten ligger runt 10 lapp nu med de nya skatte reglerna.. så vill ha en från innan 05..


men borde det inte vara enkelt om man anlitar typ exclusive cars för import och sånt? dom ordnar väll allting färdigt så det bara är att hämta bilen på en ort i sverige?


varför ska man inte ha dubbelmontage? Jag är ute efter en Ford F350 med antingen V10 eller fetaste V8an. Jag vill kunna trimma och vill att det ska röra på sig rakt fram ordentligt vilket är bästa valet då? Turbokit på dieseln och kompressor på V10an. Sen finns det ju ett täckt flak på en del alltså typ som en hytt med rutor är det extra tillval som man kan efterrmontera på alla eller är modellen så från början utan att det går varken att ta bort eller lägga till på dom? Vill ha "flakhytten"...


Flakhytten??? Det är ju bara att välja kåpa, flaklock whatever... Nedan bara några exempel på vad tex. Trucker http://estore.e-butik.se/ kan leverara till Dodge RAM Pickuper. Rindab http://www.rindab.se/ är en annan specialbutik för pickuper mm. Sen har Summit http://www.summitracing.com/ en hel katalog med bara Truck tillbehör. Cummingmaskinen i Dodge går att få ruskit bra snurr på, även Fords bamsemaskiner rör på sig med lite mek. Dubbelmontage är ruskit manligt men tänk oxå på att dessa större truckar i regel kräver C-kort.


CE är alldeles nyligen bärgat så där är det lugnt Tack för dom bra länkarna! Ska försöka importera själv Men om man får sätta sig på tummen ett tag och drömma lite till pekfingret vad skulle man kunna göra för rödljustider 0-100 om man lägger ner lite kärlek på att få fram det mesta ur nån av värstingmotorerna? Har hört F250 med kompressor som ska ha klarat 0-100 på under 6 sek o det är ju fint om man skulle kunna få ner en F350 till under 7 sek iaf då för då får man ju dra ifrån några halvprestanda bilar iaf tack vare vridet och sen om man väljer dieseln så täcker man dom oxå med ett lagom stor, svart och tätt dieselmoln när man kör om


varför stoppa kompressor på en diesel v8 som har turbo från början,, en trevlig turbo vgr, har ju fullt laddtryck vid 1700-1800rpm 2,2bar dom går med lite pengar och mycket vetskap att gå som skållade troll rakt fram,, vet av dessa som drar evo 8 rakt fram men som sagt vet man inte vad man gör så går det åt pipan hur man en vrider och vänder på det hela.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka