Köpråd: - Äldre Biltidningar/försäljningsbroschyrer på Blocket

Är det någon som har handlat något av "Johans biltidningar"? Jag har sett att han annonserar om gamla försäljningsbroschyrer och biltidningar med tester från 70-talet fram till dagens datum? Törs man köpa från denna försäljare?? Någon som har någon erfarenhet om detta är seriöst?Svar på inlägget: Köpråd: - Äldre Biltidningar/försäljningsbroschyrer på BlocketTesta köp en tidning till en början, fungerar det bra så är det bara köpa på Du kan också alltid ringa honom och fråga lite saker, svarar han luddigt som: ja jag skickar tidningarna när jag känner för det, jag har inte den om Saab 9000 men jag har om Saab 900 det är ju ändå en Saab, då kan du nog vara lite skeptisk


Han har inte satt ut något telefonnummer i annonserna men jag har skickat ett mejl till honom att han får gärna scanna en framsida på tidningen så jag ser att den existerar. Priset är 50kr/st+frakt så det är småsummor vi talar om men det är väl det "bästa" sättet att blåsa folk på om han vet att ingen orkar bråka om max några hundralappar. Han har väldigt många annonser ute på blocket, så kunder måste han ju ha!


Bara ett tips, ta en titt på tradera. Är dessutom billigare där.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka