Köpråd Bil Max 50000:-

Vad har ni för köpråd på bil som får kosta max 50000:- Gärna kombi Har kollat lite på Audi A6 2,4 quattro och även 2,5 tdi Har ni nå andra förslagSvar på inlägget: Köpråd Bil Max 50000:-är inte passaten samma somm audi...e väl ingen större skillnad, dom har ju oxå framvagnsprobelm


Vad för krav har du? Varför inte en Cadillac STS med 300 kusar? Gamla modellen (1992-1997) http://www.blocket.se/stockholm/Cadilla . =9&w=3 Nyare modellen (1998-2004) http://www.blocket.se/jamtland/Cadillac . =9&w=3 Kom en senare men den är fortfarande dyr. Enda problemet för endel är att bilen är FWD. Det bidrar dock också till det låga priset om man jämför med andra RWD amerikanska bilar i samma storlek/kraft.


Nja, inte riktigt det jag letar efter...


För dom pengarna får du en fin E39 bmw touring!


Mitsubishi Galant:http://www.blocket.se/ostergotland/Mits . =4&w=3 En bil som iaf jag anser har ett läckert utseende redan orginal och man åker ganska bra i även under längre resor.


Audi A4 1.8TS 99- ... Då får du en fräsh interiör, fräsh exteriör samt 180 hk under huven! Sen kan du göra som jag och låta BSR ta hand om din bil en dag så får du lite extra kräm under locket. Men du kommer inte ifrån framvagnsproblemet, som återkommer vartannat år om du har otur! Och när du har haft bilen 2 år så har du garanterat tröttnat som man gör på alla andra bilar!


går att hitta en golf 4 motion v6 för under 50 nu


Galant blir det ju inte, eftersom jag redan har en sådan. BMW och Mercedes har jag varit lite emot, vet ej varför... Audi elle VW skulle vara något


I BMW och Mercedes har du ju faktiskt drivning på rätt del av bilen! Men kör på A4, du får rätt mycket komfort och driftsäkerhet för en vettig summa pengar... Ungefär som när du köper en S40... Men det är ju roligare att äga en Audi än en Volvo!


kanske blir en audi a4, eller audi a6 2,4 quattroKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka