Köpråd på Högtalarkit

Hej allesammans. Jag är i jakt på ett par nya högtalare med disktanter till bilen, en volvo 940 -94. Just ni sitter det en Alpine CDE-111R med orginal högtalare fram. http://www.blekingebilradio.se/product. . gory_id=94 Jag har inte speciellt gott om pengar nu så jag hade tänkte mig något i budgetklassen för ca 500-1000:- De jag funderat på är dessa två. http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=158 http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=158 Men jag kunde inte låta bli att lägga märke till dessa som ursprungligen kostar 6800:- men nu kostar 2000:- http://www.blekingebilradio.se/product. . ry_id=1549 Jag är ute efter högtalare som framför allt spelar bra, inte nödvändigtvis högt. Hur mycket bättre är högtalarna som kostar 2000:- gentemot de som kostar 700:- och 1100:-? Det svider att lägga ut mer pengar än vad jag ursprungligen tänkt mig. Men om skillnaderna på högtalarna är stora så tvekar jag inte.



Svar på inlägget: Köpråd på Högtalarkit



Om du ska driva dom direkt på huvudenheten så kan du lika gärna köpa billigare högtalare, om du däremot har ett slutsteg till dom så kan du med fördel satsa på lite dyrare högtalare. Dock så bör du, oavsett vad du väljer, se till så att det är tätt runt högtalarna och att dom sitter stumt!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka