Köpråd rolig vinterbil max 20.000kr

Hej alla! Skulle vilja ha hjälp med tips om en rolig vinterbil (bakhjulsdrivet såklart!) gärna lite att köra med. Är öppen för förslag Tänkte först köpa en dyr bil och kunna ha i några år men första vintern med körkort är ju första vintern med körkort, så har fått tankarna på att köpa en billigare som man inte behöver vara särskilt rädd om. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd rolig vinterbil max 20.000kr



Jadu, en bmw kanske?


Är ruskigt sugen på en e30 men finns inget som är vettigt härikring.


Hehe brukar vara så, alla bilar är långt åt helv*te


Köp en s4 eller quattro


Haha brukar vara så... Egentligen bryr det mig inte allt för mkt hur långt de gått, så länge de funkar och har OK vinterdäck Ska som sagt bara tuktas i vinter och sedan blir det byte!


Kanske kan få en hyggligt fräsch Audi 80/90/Coupé Quattro för dom pengarna. Om det duger med drivning på alla hjul dvs.


bmw e34 kanske? opel omega? häng inte upp dig på om bilen är stor och tung, blir lättare o kontrollera och tar sig fram bättre än en liten bil som e lätt i röven typ bmw e30/starlet/kadett. Kör själv en skattebefriad volvo 240 med inte ens 90 hästar, går alldeles utmärkt och sladda med. Du gör nog bäst i och satsa på en bekväm och driftsäker bil istället för och leta efter allt för avancerade bilar för småpengar.


Har kikat runt på olika audi och försökt hitta någon quattro men inte hittat någon av intresse. Kikade också upp e34or och fanns väl någon halvintressant! Dock imorgon ska jag och kika på en e30 då jag hade tur att slippa skolan !


Bmw e36 eller en 940 turbo kanske ?






Något RWD med lite effekt och någon form av diffspärr/broms så kommer de bli skoj. Kan rekommendera 528 E28 med lamelldiff, hade en sån för ett tag sen, sjukt rolig även om den inte pallade samma misshandel som volvo vinterbilarna man haft.


Tack för tipsen, ska ut och kasta om till vinterdäck på saaben och pallra mig norrut. Snön har börjat falla och barnen är ute och kastar snöbollar just nu, blir perfekt om man köper sig en vinterbil idag!


Sådär ja, blev en turbokonverterad e30


Gött upp med bilder ;D synd att quattron skulle j'vlas annars hade du en fin vinterbil


Ingen dålig vinterbil du har lär ha skitroligt med den i snön sen


Stridsanka; Måste fixa nå bilder det kommer...bara jag får tummen ur Rille0; haha jo, men lite spännande att köra nu med sommardäcken som inte har något mönster kvar. Kom världens snöfall igår så det är isigt nå jääävulskt här. 1-2-3 spinner bara innan man tar sig iväg



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka