Köpråd: Volvo eller Saab

Är ute efter ny bil. Volvo eller Saab. Ska byta min Audi a8 -96 20.000mil. Har fått 2 erbjudande en Saab 9-5 Aero -01 20.000 mil och en Volvo v70 t5 AWD -98 27.000mil Ny servad med kamrems byte mm.



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo eller Saab



Personligen hade jag valt Saaben, mycket trevligare och skönare bil att köra. Volvon känns klumpigare än Dodge Ram'en jag snurrar omkring med vanligtvis. Tyvärr är nackdelen med Saab'en att den faller i pris snabbt. Volvon hur sönder körd och misshandlad den än är går den alltid att sälja till en Volvo fanboy till oförsvarbart högt pris. Om jag vore du skulle jag byta upp mig till en nyare Audi, underbara bilar som bara blir bättre!


Är det rena byten dvs inga pengar som lägs i mellan och att bilarna är fullt fungerande så faller mitt val på SAAB och då inte för att jag råkar köra en själv utan för att du får:1 Nyare bil 2 Lägre mil Mvh Hamilton


Vad har du för behov av bilen? om du behöver en bil där alla matkassar ska få plats så är ju volvon ett bra exempel, men om du ska ha bilen till allt annat är saaben att föreslå. Så som Sir Hamilton säger så är det ju ofta en fördel att byta till en bil som är nyare och har lägre mil på nacken. Har en viss föraning att denna tråd kommer att bli en krigstråd SAAB VS. VOLVO.


Har han ett stort behov av att lasta läskbackar är kanske Volvo att föredra men annars är utrymmen inget man kan peka på tycker jag för båda bilarna är stora så det räcker och blir över. Tycker du skall köpa Saaben eftersom den är både nyare, har gått mindre men är framför allt en modernare konstruktion än Volvo 850 eller V70 mk1 som modellen döptes om till efter lite kosmetika.


älskar sånna här trådar! de slutar bara på ett sätt men jag skulle valt saaben då den e 3 år nyare och har gått 7000 mil mindre! sen har du kamkedja på Saaben som inte brister förens vid 46000mil om den inte byts



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka