Köpråd Opel Combo Diesel eller liknande skåpkärra.

Har nu en 945 Classic jag har som turnébil när jag spelar med mitt enmansband, med baksätet fällt fyller jag den nästan med högtalare o lådor. Drar även husvagn med den... Funderar nu på att byta till nåt typ Caddy eller Opel Combo Diesel för att kunna åka snålare. Opeln tycker jag verkar intressant bla pga lägre begpris än Caddyn. Dessutom har jag o sambon en nästan ny Corsa diesel vi är mkt nöjda med, kanon vinterbil, stadig som fan, snål, inte en pryl som jäklats hittills, tycker även man sitter väldigt bra i den. Och enligt Wikipedia bygger Combon på Corsan:http://sv.wikipedia.org/wiki/Opel_Combo Så en Combo med 100-hästarsmotorn kanske vore nåt? Hade tänkt lägga kanske 50.000 spänn, eller mer om jag hittar en ganska ny till bra pris. Undrar nu om någon haft taskiga erfenheter av Opel Combo diesel? Är 100-hk motorn sämre än den klenare? Annat man ska passa sig för, kanske en Caddy ändå är ett bättre val? Grannen har bilverkstad och är jäkligt duktig, han säger att kvalitén på Caddyn inte är så hög, en annan polare som är målare har haft två Caddy säger ungf samma sak. Andra säger typ; Opel är bara skit, rost och elände, du skulle sett farsans Omega... Men nån som haft egen erfarenhet av just Opel Combo har jag inte hittat. Är det samma kvalle på motorn och komforten som i nyaste modellen av Corsan borde vara ett bra köp, jag får en nyare Opel för 50 lök än vad jag får om jag letar en Caddy... Svårt som f-n att välja, det finns ju Berlingo, Reanault och en mängd andra likadana skuttbilar också. Goda råd mottages med största tacksamhet! Håkan Nilsson Ljusne.



Svar på inlägget: Köpråd Opel Combo Diesel eller liknande skåpkärra.



Bump... Ingen som haft krångel med en Opel Combo?


§6 Lyftning av trådar och innehållslösa inlägg Inlägg vars huvudsyfte är att lyfta en tråd är inte tillåtna. Innehållslösa inlägg som ej för diskussionen framåt är inte tillåtna. Som innehållslöst inkluderas t.ex. inlägg som "+1", "word", "hehe" med mera.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka