Köpråd Subaru Forester STI

Är lite sugen att byta bil.. Har kollat lite på en subaru forester Sti från 1999.. Hur är dom att köra,Komfort? Bensinförbrukning? Dyra delar? Dela gärna med er av era erfarenheter Mvh Per



Svar på inlägget: Köpråd Subaru Forester STI



Är den så ovanlig? :p


Forester STI? Har ja aldrig hört om Men det är som vanligt med japanare skulle jag tro. Ok komfort, okej förbrukning, och troligen halvdyra delar, som du troligen inte kommer märka av då den säkert aldrig går sönder.


En bil som aldrig går sönder låter ju bra Ingen mer? Behöver ju just inte vara ni som har kört en Sti..


Snacka med superior Imports Dem har nyss tagit in en, men dem e asovanliga och ganska dyra om jag fattat det rätt. Men micke och dem på superior kan fixa det mesta www.superiorimports.se


Hade inte hoppats på det där med dyra :p Nej men kör en Audi S6 nu med V8a och skulle behöva ha en bil med något mindre driftkostnad..men det kanske inte skiljer så mycket trots allt då..


Som sagt hör med micke Den lär ju vara billigare än S6an, men e inte helt 100..


får nog göra det! ska till sthlm nästa vecka så kanske ska ta mig en tur förbi hos dom


Gör så dem e as schyssta



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka