Köpråd: Bruksbil med fart i !

325 E36 om du vill ha RÅTT klipp, 328:an om du vill ha lite mera vrid i botten. Kvalité, känsla, väghållning och underbart motorljud på bägge. För 60k kanske du till och med kan få en inte allt för fräsh M3.a -93.a eller nåt. Fast det går varken att jämföra ekonomiskt eller prestanda mässigt.



Svar på inlägget: Köpråd: Bruksbil med fart i !



Självklart kommer man få titta på flera objekt men jag vet inte om jag ser det som något negativt... Är man lat köper man alltid den pedantskötta bilen som kostar 20 000 mer än bruksbilarna. Men som sagt, nu handlar det ju om en bruksbil i ämnet......


Att titta på flera intressanta objekt är aldrig fel, men att åka och kolla på slutkörda vrak ägaren nyss väckt till liv från en årslång vila är aldrig intressant; Vidhåller fortfarande vid att det är svårt att hitta en ok (Inte "som ny") E46 328i för 50.000:-


Och jag som aktiv spekulant på just en sån bil kan sticka fram hakan och berätta att det inte alls är svårt... Tittar just nu på en svart met. 328 -00 som gått 15500 mil, 2 ägare, full dok, fullservad, navi, sportskinn, multifunktion. Inte en rostfläck och till synes felfri som är utannonserad för 65. Han kan tänka sig släppa den för 55 vid snabb affär. Det som är emot bilen för mig är att den inte har 3-liters sexan så jag väntar och ser om han kan gå ner lite till. Han ville dock vänta för bilen har bara varit på blocket ett par veckor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka