Köpråd: Dodge Charger R/T

Tjenare, det är så att min farbror har blivit förälskad i Charger modellen, 69-68 och det måste vara en R/T 440. Det blir antingen ett köp i staterna eller här hemma i Sverige, det jag undrar är vad man ska kika på och vaar extra noga med samt priser, då det är första gången vi köper en bil av så ovanlig modell. Skicket är ju avgörande för vårt köp, men priset måste vara rätt, säg att vi kan lägga ut max 300,000kr



Svar på inlägget: Köpråd: Dodge Charger R/T



Köp i Sverige. Priserna i staterna är nästan högre på just gamla bilar än i Sverige tro det eller ej. Enklare i Sverige också för folk som inte är helt inne på att importera bilar för det är en hel del lagar och saker som måste ordnas. Det räcker inte endast med att köpa bilen och skicka den till Sverige. Så köp i Sverige. Allt jag säger. Vad du ska kika på, mja det är lite allt möjligt. Med en budget på 300,000 riksdaler så får ni en så pass fin så det är mer eller mindre bara att gå på känsla för köparen när ni köper. Kolla dock VÄLDIGT noga på all kabeldragning i motor utrymmet och viktigast under instrument panelen! En 40 år gammal bil har väldigt många lagt sin egna lilla "touch" på och det kan vara ett totalt ormbo av kabel härvor! Akta er för dom om ni inte tycker om att hålla på med sådant. Ser det snyggt och prydligt ut, ja då har det varit genomgånget eller inte fipplat med allt för mycket.


http://www.usabil.nu/databas/Detalj.asp?ID=91835



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka