Köpråd: Skall köpa större bil, något lite snabbar typ Mini Cooper S, behöver förslag på fler bilar

Är ny på forumet så var snäll mot mig Sitter just nu med en Lupo 3L, en st fantastisk bil. Den skall säljas för att köpa en något större och något snabbare bil. Har väl en budget på ca 180 000. Kom med vettiga förslag, skall vara rolig att köra, inte för tung. Förhoppningsvis några bandagar per år också. Plats för fyra personer.



Svar på inlägget: Köpråd: Skall köpa större bil, något lite snabbar typ Mini Cooper S, behöver förslag på fler bilar



Mini Copper Bmw 1-serie (Snabb beror å vad du jämför med, men 120d kontra Lupo 3L så duger det!) Golf R32 (Tung och 4WD, men duger kanske ändå?) Honda Civic Type-R Hade i ditt fall köpt en Bmw 1-serie, på grund av köregenskaperna, kvalitén och potentialen som vardagsbil. Däremot är baksätet litet, troligtvis en nackdel om du vill köra fyra personer. I andra hand Mini, för köregenskaperna i detta fallet med men den är svårare att leva med till vardags. Sedan Civic Type-R, en väldigt "enkel" bil på flera olika sätt. Och sist tunga Golf med mycket motor



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka