Köpråd: Bmw 325 -92

Hejsan! Min första tråd här så får hoppas att allt går bra Det är så att jag letar efter en bil och är mer inriktad på Bmw 325...men jag undrar om det är nåt speciellt jag behöver veta om dessa bilar? Drar dem mycket bensin? Är det stor skillnad på VANOS gentemot den utan VANOS? och allt man i stort sett behöver veta om dessa bilar bilen är en automat (föredrar automat) och den har gått 21000mil. hur är automatlådan på dessa? tackar på förhand för alla svar!



Svar på inlägget: Köpråd: Bmw 325 -92



ett tips är att kolla på autopower.com/se ,


det har jag redan gjort...jag vill veta mer än så


ska en tråd där då? det finns sjukt kunningt folk där!


En 325i automat utan vanos skall ha 0,96L/milen, en nyare med Vanos skall ha 0.89L/milen (Siffror från tillverkaren) och det är rimliga siffror, någonstans kring 0,9-1L/milen drar dem beroende på vanos. Och detta om man kör dem som "en Bmw", snålkör man dem kräver de mindre. Snålt? Ja med tanke på att det är 20år gamla bilar med en stor sexa så. Växellådorna är rejäla doningar med och håller bra, naturligtvis med reservation för hur bilen körts. Skall växla mjukt och fint, "känner" du växlarna tydligt är något fel. Men allt detta hittar du på Autopower, antingen u någon av guiderna eller i forumet. Lycka till med köpet!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka