Köpråd: Fälgar till Volvo s40

Hejsan, jag ska köpa nya fälgar till våren men det är ju som med det mesta annat en djungel med detta... Har väl hittat några som kanske skulle kunna vara snygga, men det sticker ganska fort i väg i pris. Där är några jag hittat. Jag är grymt sugen på den översta. Är det någon som vet var man kan få tag i den (TD Monza RS Black/Red) för ett bra pris ~1200kr/st 1200-1300kr/st är nog ungefär max vad jag kan ge i nuläget. Bult mönstret är antingen 4/114,3 eller 5/108. Jag ska ut och räkna imorrn:) Däck är inget som behövs då jag kan fixa det momsfritt:)



Svar på inlägget: Köpråd: Fälgar till Volvo s40



Flyttar till rätt forum och redigerat rubriken.


Tycker nr 2!! Bultmönster är 4*114.3


Jag röstar för nummer 1 helt klart. Edit: Ace Hero som är nummer 2 är ju riktigt vanliga och det är tråkigt.


Lägger också min röst på nummer 1 för att jag tycker att 5ekrat med 4bult ser för taskigt ut.


Nummer 1 utan tvekan, jobbarkompisen har såna i 18" på sin Evo IV och jag tycker dom e skitsnygga. Dom 2 andra är ju skitfula, speciellt nr2


http://www.statusfalgar.se/choose_rim.p . mp;m_s=223


Har kollat runt lite och hittade en sida med ett antal svarta fälgar med röd kant


Hey! Nr 1 eller 2!! Se till så att du får rätt ET på fälgarna, annars blir det lätt att det går emot någon stanns. Rätt ET är ET44 tror jag. Jag tänkte själv sänka min 60/40 och ha 18" fälgar. Någon som vet om det kmr ta i någon stans i hjulhusen? har en s40 t4 -00.


#3 helt klart! alternativt #2. svart med röd kant är ju extremt mycket 2007, uttjatat om något, just my 2 cents...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka