Köpråd och funderingar ang: slangvärmare på bmw 328i -95

tjena! tänkte montera en slangvärmare på bimmern men har inte riktigt komme underfund med vissa saker. vilka dimensioner är vanligast på värmaren? alltså slangarnas grovlek osv. måste den monteras mellan motor och värmepaketet? ligger ju lite högt där så vattnet cirkulerar inte så bra då... tänker inte tjuvkoppla eller installera någon extra pump och jävlas med. funderar på att montera den på nedre kylarslangen men då kommer den väll stoppas av termostaten och de blir bara skit av allt? till sist. VEM TAR HEM EN VÄRMARE EGENTLIGEN? hittar ingen som verkar vara vettig. max 1000kr får kalaset gå på och då ska de vara lätt och smidigt att montera samt fungera felfritt många år. ps. har en kupevärmare nu som jag tänkte ansluta slangvärmaren till sedan så de går samtidigt när jag kopplar på strömmen.



Svar på inlägget: Köpråd och funderingar ang: slangvärmare på bmw 328i -95



varför inte en riktig motorvärmare till den?. Ut med en frysplugg och i med motorvärmaren.


jo men en slangvärmare ger mycket mer. har kollat på en som ska ge 1000w och en cirkulationspump till de. i -20 grader ska man komma upp i över 20 + grader lätt på vattnet.


slangvärmaren monterar du på nedre slangen, då värmer den ju upp motorn. monterar du den på den övre så värmer den mellan termostaten och kylaren. sen vilken storlek på slangen så får du ta ett skjutmått och mäta.


okej! då kommer alltså värmaren inte blockeras av termostaten om man monterar den på nedre! så de finns ända upp till den grovleken och kanske grövre än vad det är på den slangen? vart kan man nu hitta något bra exemplar? gärna 1000w eller liknande. tycker 550w eller vad de nu är på verkar för klena.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka