Köpråd/Tips: Audi 2.7

Har i planerna att byta bil, har snappat in mig på en Audi 2.7 Biturbo Någon som vet om saker som vanliga fel eller " bör ha koll på " saker om denna bil? Tack så länge!



Svar på inlägget: Köpråd/Tips: Audi 2.7



Har varit uppe en hel del trådar om denna bil/motor nyligen, den som söker skall finna


Kolla så att turbona mår bra, svårt/dyrt som fan att byta dessa enligt många.


Kolla även på www.nordicaudi.com för mer information


dom m år inte bra av longlife service.du får nog spec lite om det är en s4 eller a6 typ.dåliga grenrör på s4.Åtgärdades på 99b. kopplingen brukar bara klara steg 1 trim dvs chip sen bör den bytas. turbos e inte billigt o jobbigt o byta. servicebok o välvårdad är ju ett måste. kamrem är inte heller billigt. lyssna så det inte "knackar "i toppen då avgaskammarna kan äta sig igenom tryckaren .mest på rs4b5 då deras kammar är vassare.


Tack för tipsen sålänge! Jo det är en A6 jag tänkte mig titta på. Men då vet jag lite mer om vad jag ska kolla på. Tack igen!


Bekymren med grenrören har inte a6 2,7. Anledningen till det är att audi kom på felet innan de plockade i den motorn i a6:an. Men som försök kolla så turbosarna är friska. Det är inte kul att byta dom. Du måste ut med hela motorn. Annars är det det vanliga att kika efter. Ryck och slit lite i framvagnen oxå vilket är en sjukdom på audi.


Ok tackar för alla tips o svar. Fick först lite tanke om " detta är ingen bra bil " men de klart det är som sagt en A6 jag ska ha o de lät ju gott att dom åtgärdat de felet med grenrören Ja, jag har köpt en del bilar i mitt liv " tyvär " så jag vet dom vanliga slit o dra knepen Hade hoppats på att någon MED just en A6. 2.7Biturbo hade kunnat orda sig lite för vagnen isig men jag tro jag har så jag klara mig. Återstå att se vem som vill/vågar köpa min skrot jag har just nu bara Tack igen för svar!!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka