Köpråd corolla t-sport

tja..funderar lite på en ny bil..har en golf 3:a nu så tänkte byta upp mig..nån me erfarenheter av corolla t-sport..? nån speciel årsmodell som e bättre nån annan? typiska fel? törstig? tackar för svar



Svar på inlägget: Köpråd corolla t-sport



ingen me erfarenheter??


Vilken årsmodell, är det den med 192hp? Kan tänka mig att den går som satan rent ut sagt, och Corolla är en pålitlig vagn. Har bara kört den "vanliga" motorn, och den är pigg på småbilsvis men inte jätterolig. Men med dubbla effekten och lite värre T-sport chassi akn jag tänka mig att det blir ändring på den saken


yes...de e den motorn...tror me den rör på sig framåt ^^ vet inte riktigt vilken årsmodell..tänkte nån här skulle tala om de för mig:P kollat på 05;an... finns den me kompressor me men de e lite overkill;)


inte för att det har nåt med T-sport frågorna direkt men varför köpa en sån när Civic type R finns ?? en klart snabbare bil både på rakorna och kurvorna...T-sport är ju rätt slö för sina 192hp medans Civicen är riktigt snabb för att bara ha 200hp.


dom e lite dyrare,tycker inte dom e så jätte snygga å behöver en bil me 5 dörrar..


aha men då borde en T-sport passa som handen i handsken



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka