Köpråd: Saab 900 2.0T, Audi Coupé och VW Corrado G60

Jag vill ha mer information om dessa bilar Vad finns det för fördelar/nackdelar med dessa bilar? Vad ska man titta på? Motorn? Drivknutar? Synkringar? Vad har de för svagheter? Jag undrar också vad Saaben och Corradon har för laddtryck original? Funkar kompressorn bra på Corradon? Är inte så insatt i kompressor och turbo eftersom man har ingen kunskap om de alls Är mer van med sugmotor som sitter på Audin När det gäller Audi Coupé: Vilken motor är känsligast? Hört att 2.6 och 2.8 är väldigt känsliga men kan ha fel. Tacksam för alla svar man får //CarpeDiem



Svar på inlägget: Köpråd: Saab 900 2.0T, Audi Coupé och VW Corrado G60



ng900 laddar ca 0,7 original, g60'n vet jag ej lär inte vara allt för högt. Saaben går bra redan stock och är sjukt enkel o plocka effekt ur, lådan är inga problem så länge du inte åker o spinner med innerhjulet i kurvor, kolla efter rost o baklucka och bakskärmar, lyssna efter rassel i motorn ( kamkedja), samt känn så bussningar osv är okej, väghållningen är inge vidare original (usel ) men en sänkningssats förbättrar den avsevärt. Ang audi så borde du satsa på en 5cyl istället för v6a,20v 170hk motorn ska vara trevlig, 10v har mekansprut har jag för mig(törstig?) men är mkt driftsäker. corradon vet jag ej mkt om förrutom att kompressorn inte är nå vidare och kostar tydligen flis att renovera, mkt snygga bilar annars.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka