Köpråd

Tjena! Jag har en fråga som skulle vara grymt uppskattad om man kunde få svar på! Jag ligger på en budget mellan 20-40 000:- Vad ska man köpa/leta efter för bil? Jag är ute efter en mindre bil som är ganska bensinsnål och som inte är sönderkörd. Vilken årsmodell bör man leta efter samt så vill jag gärna ha en orignalbil som man kan bygga upp efter sin egen erfarenhet och hur man vill att den ska se ut. Jag vet att från 20 000 - 40 000 är ett stort steg men det är ju ett plus om bilen hamnar runt 30 000:- hehe. Alla svar uppskattas MvH // Matte



Svar på inlägget: Köpråd



Du måste skriva en bättre rubrik, annars blir tråden låst Sen tycker jag du får lägga upp mer krav:Vad skall du ha bilen till, långresa eller stadskörning? Söker du körglädje eller bara nått som tar dig från A till B? Har du hund/behov av att lasta? Lite svårt att lämna ett tips på din kravlista, men små och snåla bilar med stort utbud av eftermarknadsdelar kan tex vara VW Golf, Bmw E36 compact, Alfa 156, Honda Civic och många många fler. Lite lättare att rekommendera en modell med lite fler krav Lycka till med köpet!


Tråd låst snart gissar jag på. Gå in på blocket och begränsa urvalet av bilar med din ekonomi och välj den som känns mest rätt. Du bör ha bilmärke och specifik bilmodell om du ska fråga efter köpråd.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka