Kia Sportage köpråd

Jobbar på kia/allverkstad och det jag kan komma på som krånglar är fördelningslådorna, dom börjar läcka efter ett tag, har bytt några sånna på garanti. annars kan jag bara rekomendera en helst med diesel motor dom går fint



Svar på inlägget: Kia Sportage köpråd



Jag ska med köpa en sportage, 06a, och undrar om den har delad bakaxel? Och vad är bäst när man kör i terräng?


Du har inte funderat på en Hyundai Tuscon? Jämnför på automotorsport.se


så det finns inga typ kända sjukdommar på dom då*?


Nej bara fördelningslådorna då. annars inget spec.


Verkar som om Sportage har lågväxel, stämmer det? Gäller det alla modeller och årsmodeller? Bör man välja en där lådan redan är bytt på garantin? Tänkte mig en bil i prisklassen 30-50kkr. Någon annan som har tips smidig, ekonomisk och liten bil med 4x4 och lågväxel? Pajero Pinin verkar bra.


glömde av o svara här igen, sorry. Teknikens värld har egentligen inte mkt att anmärka på Kia Sportage, mer än att det är tråkiga motorer. De tycker man bör välja V6an som går mjukast, men långsam automatlåda och drar strax över litern milen..rikligast utrustad också och prisskillnaden mellan den och andra är försumbar (enligt dem). Om inte så kom en uppdaterad diesel 2006, den kan vara nåt å ha också. De skriver att Kia har kamaxelrem som ska bytas vid 9000 mil, och de kostar tydligen FLÄSK, vet dock inte om samtliga motorer levereras med rem.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka