Köpråd Audi A4 1,8 TQ

Tänkte köpa mig en A4 1,8T quattro 04a som jag har kollat på. Kamremen ska bytas direkt efter köp samt normal servis. Som jag har fattat det ska audis 4wd va bland den bästa på marknaden. Karossen är rak och fin och inga färskilnader, dock lite skav på ett hundben, men inget allvarligt. Boken är fulsämplad från verkstad. Länkarmar har jag hört att dom kan bli dåliga. Men är det något specielt att kolla efter?



Svar på inlägget: Köpråd Audi A4 1,8 TQ



Min audi är till salu, A4 1.8 T 2004, s-line, stcc och proline paket. Väl skött, 7000 mil. Ingen quattro, mkt bensinsnålare än en quattro. klicka på länken och kika in bilderna. Vid intresse kan du skriva pm eller maila mig på bosna_habbibi@hotmail.com http://www.garaget.org/?car=137664



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka