Köpråd: volvo s70

hej. jag har nu funderat på att köpa en volvo s70 glt- 98!! är det en bra bil allmänt?? har ni några för-nackdelar med bilen? är det dyrt att montera på drag på den? 22.000mil är det mycket för en s70? Tack på förhand:)



Svar på inlägget: Köpråd: volvo s70



det är inte milen som dödar en bil utan skötseln.


okej, då är det ingen fara för bilen är väldigt väll skött verkar det som.


Kolla packningen mellan motor och växellåda om den fuktar/läcker, ganska vanligt fel på dessa bilar och ganska dyrt att laga (via verkstad alltså). Man kan också ta en titt på övre motorfäste om det är spruket. Hur ser skivorna bak ut? Om man inte bromsar ordentligt regelbundet så blir dom lätt skeva. Känns direkt vid en hård bromsning om dom är dåliga eller inte. Kyler ac/ecc ordentligt? Det jag kommer på just nu. Mvh


okej, tack för tipsen:) är det nån som vet vad försäkringen ligger runt när man är 18år?


det beror på vart man bor och ifall man har garage och sånt inte bara åldern som spelar in...


22000 är väl inga mil på en volvo


Knappt inkörd


Styr och spindelleder är rätt vanliga fel på x70 serien. Även rätt vanligt med div elektronikfel.(Elhissarna är en klassisk bov i dramat.)


okej, tack för tipsen. Kommer ni på nått mer så bara skriv:)






drivknutarna har en viss benägenhet att ge upp vid 18-20k kan vara värt att kolla



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka