Köpråd Caravelle el previa

Nu ä familjen för stor och behöver köpa en liten buss, har fastnat lite för vw caravelle eller toyota previa. Nån som kan ge lite tips och rekommendationer om dessa bilar om de ä något att ha, eller om ni har någon annan buss som kanske är bättre? Kommer ligga i prisklass 20-30.000:- Bör vara ganska lätt meckad eftersom jag kommer att mecka själv med bilen Vad kostar skatten till previan? tror caravellen ligger på ca 2300:- hur mycket skiljer sig bensinförbrukningen mellan dessa med en lite större motor. Annat å tänka på. Tacksam för alla tips



Svar på inlägget: Köpråd Caravelle el previa



Eftersom du vill att den ska vara lättmekad så rekommenderar jag inte previa av generation ett då det är mittmotor på dom (under golvet), inge vidare om man vill byta tändstift å det vet jag för jag har testat. Edit: Caravelle är ju bra grejer men annars finns ju vw sharan/ ford galaxy också.


Är sharanen/galaxyn nå bra? Har inte hört mycket om dom mer än att de ä i princip samma bil från 2 olika tillverkare. Jag är glad för VW, och har tyvärr sämre erfarenhet med ford.


Bra ??? Skitdåligt rostskydd orginal skulle jag påstå ! Syrrans sharan var full med rost inuti balkarna under när dom skulle rostskydda och var in med kamera för att kolla . Dom sålde skiten fort kan jag säga .


Ajdå då, har också för mig att jag hört de innan, absolut bra att veta så man inte går på den niten Vet inte hur de ä med caravellen eller previan men förkoppningsvis ä de bättre rostskydd i dom. men där finns säkert andra vanligt förekommande sjukdomar på dom bilarna med.


Ingen som vet vad skatted på previan kostar? och även om de är något att ha?


Sharan, galaxy och seat alhambra är egentligen samma bil. Har haft en galaxy 98 inom familjen sen ny, såldes för nåt år sen och nån rost såg jag aldrig. Har även haft sharan inom släkten och den har klarat sig bra från rost. Vet ej vad previans skatt går på, kolla med transportstyrelsen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka