Köpråd: JBL GTO-752E

Tjena. Ska köpa mig ett nytt slutsteg som ska driva baslådan, MDS fanatic 12" (300wrms) Det steget jag har kollat på är JBL GTO-752E, är det någon som vet om det är bra och duger till att driva baslådan? Eller finns det bättre steg i samma prisklass, har funderat på att byta ut lådan senare men vet inte till vad isåfall, så steget ska ju inte vara allt för dåligt.



Svar på inlägget: Köpråd: JBL GTO-752E



steget kommer driva den fint.. men ska du byta upp basen så äre bättre om du sattsar på ett dyrare kraftigare steg direkt.


tycker du ska satsa på en monosteg kanske JBL GTO3501E ligger i nästan samma prisklass


Okaj.. men hur funkar det om det blir att man skaffar 2 basar i framtiden då?


Jag skulle lätt ha köpt ett Rockford P3001, ett monosteg som lirar riktigt bra.. Det steget driver med lätthet dubbla 12"are.. har själv testat det med bra resultat Kostar kanske lite mer än de första JBL steg som du skrev om. Men för 2500:- äre ett grymt steg!


Okej.. vart kan man köpa det steget nånstans då?


Det är BRL som har argenturen för Rockford i Sverige. kolla www.brl.se om det finns någon butik nära dej! Eller köp på¨deras sida!


Okej.. det finns ju en brl butik i gbg så får väl ta och åka dit nån dag.. det tråkiga med att åka dit är ju bara att försäljarna tycker att man ska köpa det dyraste och helst nått annat än vad man tittar på


Annars kan du ju prata med pojkarna på bilradiohuset i borås, dem är bra som fan att göra med


okaj.. har vart inne o kollat där nångång men tyckte dom inte hade så värst mycket?






aha, va segt.. Man kan ju alltid beställa från hemsidan så slipper man ju mkt bök:P Lycka till iaf, ja är övertygad att du skulle bli nöjd med de steget. Men gör en bra instalation bara.. Nästan allt hänger ju på om man har gjort den biten rätt! Hade fint!


http://www.brl.se/default.aspx?mc=65&p=2944 DET ÄR "ÄKTA" WATT inga MDS watt mkt bra steg


mm det verkar ju rätt lockande också... men om man skaffar en dubbel låda i framtiden, går det koppla in den i steget? för det borde väl vara dubbla utgångar på den lådan då? Eller är jag ute o cyklar då?


Du får ju tänka på att du får ju då dimensionera steget effekt mässigt så att de passar den kommande lådan. Sen min rekomendation om du är ute efter lite riktig effekt är http://www.bilradiohuset.se/sv/article/16/impact_lk2501 http://www.bilradiohuset.se/sv/article/466/hertz_ep1d http://www.carbonize.se/shop/product_in . cts_id=257 Lycka till


mm.. får väl se vilket man köper sen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka