Köpråd: Förstabil: Turbo och 0-45.000 kr

Tjena! Har haft en funderare fram och tillbaka ett tag nu. Jag är 17 år och snart ska det blir körkort och bil. Är hyffsat bilintresserad och har jobbat på bilskrot 3 sommrar i rad. Kan skruva lite men är ingen super meck direkt. Nu till det jag behöver hjälp med. Jag vill ha en turbobil, men den får inte kosta mer än 45000kr. Jag har älskat nissan 200sx s13 sen jag såg den. Men pappa vill att jag ska köpa en golf vr6, men det vill inte jag. Ge mig tips på bilar + för och nackdelar med dessa. KRAV: Turbo och inte mer än 45000kr och inte kombi inte saab.



Svar på inlägget: Köpråd: Förstabil: Turbo och 0-45.000 kr



köp en s13 då..inte svårare än så


Jag ville ha lite för och nackdelar:) Du som har en sådan också borde veta?


http://www.blocket.se/vi/16698866.htm?ca=22_s SAAB OG900 Aero T16. Ruggigt fina! Och går inte så dåligt heller precis...


finns väldigt mycket info om s13 här


Nissan 200sx s13 Volvo S/v40 2,0T Eller T4 Saab 9000 900 9-3 2,3T eller Aero Där har du några bra alternativ


S13 www.200sx.nu Men sen eftersom ingen verkar svara på för/nackdelar så får ja väl ta mig an det ^^ Kolla efter rost vid balkarna vid dörren,under vingen*vanligast*,vid hjulhusen.. kolla helst så den har en ny renoverad motor helst med.. och sen skadar det inte investera i en ny intercooler,oljekylare,nya vev/ramlager så motorn klarar sig.. Fördelar= kunskapen som finns om den samt motorn,massa stylingdelar,lätt plocka 300 hästar Nackdel= alla har den typ,kan dra en massa om du kör hårt men så är det ju med alla bilar..


Tack för dom tipsen. Glömde säga till er andra, ingen saab:P


Snabbare, mer pålitlig:


Är det verkligen så lätt? Hur mycket klarar igentligen stakar, kolvar och dylikt?






lyssna på pappa, köp vr6 (en vit kanske vore nåt? )


´Köp min


850 t5 såklart!


200sx lätt. riktigt fina bilar.


En Volvo Amazon ombyggd och reggad med B230fk?


Min 740 turbo.. Fördelar: lättskruvat Nackdelar:hmmmmmmm?? jaru här finns inge å skrive


Tänkt på den, men dom säger att lådorna lätt pajjar och att den väger så mycket. Men en supra MK3 då? Ingen som vet nått om den?


Om du ska kolla på en s13 ska du lyssna på motorn så den inte tickar eller liknande. Annars är det väll bara testa allt som man brukar göra när man ska köpa begagnat tryck på allt i bilen så du vet att allt funkar AC osv... sedan när du provkör kan du testa om bilen drar åt något håll, hur är bromsarna. Bussningarna kan du testa genom att lägga i 1an kör långsamt och sväng ganska mycket så känner du om bussningarna behöver bytas. Lyft mattan i bagageluckan och kolla om det finns skador som tyder på att bilen har blivit krockad. P:S Finns köpguide på 200sx.nu


Word!


940 Turbo säger jag fördelar: turbo,bakhjulsdrift kan det bli roligare ? nackdelar: drar ganska mkt soppa om man buskör (a)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka