Köpråd 5,25" högtalare (Volvo 945)

Som topic, skulle uppskatta tips på prisvärda 5,25:or till min 945:a. Ska ha till både bak och framdörrarna. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd 5,25" högtalare (Volvo 945)



Hallå ! Vet ju inte vad du har tänkt lägga för pengar .....men JL har riktigt trevliga både kitt o kvaxar för skapliga pengar ! O dom spelar på kanon utan steg ! MVH / B I M


Ok, jag har redan en låda med två 12" basar och ett fyrkanaligt steg om detta påverkar valet?


Hmm... Jag har två 100W Earthquake 5,25" liggande... Billigt.. *visslar* Väger nära två kilo styck. Bamsemagneter!


Ok , men får jag in dom i dörrarna då? Pm:a gärna ett prisförslag .


Jag köpte 5,25":orna på brl Infinity för runt 800:- tro ja de var. å det är riktigt bra ljud för den som inte är kräsen vill säga.. Åk till ett brl så får du hjälp. finns ju de mesta där. Lycka till


Jo, det kanske är det bästa . Är jag inte så kräsen, inte till denna bilen iafl . Dessa är ligger väl rätt bra till i pris eftersom jag ska ha fyra stycken, något att satsa på? Sony XS-F1325 (498:- paret) GAS ALPHA525X (448:- paret) GAS ALPHA 52X (698:- paret) Rockford Fosgate P152C (798:- paret) Rockford Fosgate T152C Power (998:- paret)


Har dessa fast 6x9 i hyllan i min bil. låter riktigt trevligt faktiskt.! http://www.carbonize.se/catalog/product . cts_id=782


Det är väl bra grejer allihopa av de dära.. Bara att du har en enhet som går att skruva på lite så är det bra. Rockford e väldigt bra å omtalade grejer så satsa på dom du:)


Jag tycker att du ska satsa på ett par riktigt bra högtalare fram istället. kan tipsa på HERTZ HSK130. Jag har själv HSK165 och är grymt nöjd med dom. Mycket öppen och luftig karaktär och går utan problem ner till 40 Hz och har en underbar diskant. svårt att hitta bättre för pengarna.






Jag kan tipsa om Ground Zero Radioactive GZRC 13X 5,25" Jag kör med dom i min impreza och tycker att dom låter mycket trevligt, ger både bra bas/midbas och diskant


Tack för bra tips! Men ska jag ha fyra likadana eller olika fram och bak? Sorter då alltså, storleken är densamma.


Jag skulle köra på kittet Rockford Fosgate P152S Punch fram och Rockford Fosgate P152C bak. Du kommer att få ett kanon ljud för under 2500:- Bara att åka till BRL och handla. Det har jag gjort


mtx


Jag är riktigt nöjd med mina Infinity Reference 5,25 koaxialer, även om jag tycker att Kappa-serien verkar ha lite vassare diskant. Inte så stor prisskillnad däremellan heller. Fint med riktbar diskant också! Mycket bättre än dom äldre MDS Fanatic i samma prisklass. Infinity REF5022i 998kr @ BRL Men du skulle ju kunna köpa ett kitsystem och placera diskanterna uppe i hålen på instrumentbrädan iofs.. men om du köper koaxialer så köp med riktbar diskant.


Ok, men när det gäller Infinity är väl det styckpris vilket gör att det hela landar på 4000. Jag tycker nog att det är lite för mycket för vad jag ska ha grejerna till.


http://www.blekingebilradio.se/ShowProd . mp;cat=892 Dom skulle jag köpa alla dagar i veckan! Kommer snart byta ut mina trötta 5.25or också!


vad är du ute efter ? Dunka dunka eller väl ljud ?. inte för att jag vill kranka ner någon här på forumet men jag tycker att det låter som att det är många som har dåligt med erfarenheter här och rek system som inte alls är så bra som dom tror. Åk och provlyssna så att du får en egen uppfattning. Det är väl det bästa. Lycka till


Då sakerna i övrigt inte ligger i absoluta toppskiktet kan jag inte påstå att det är extremt välljud jag är ute efter, men naturligtvis ska det inte låta ren skit heller. Någon form av kompromiss är väl det bästa, då välljud brukar gå hand i hand med dyrare saker och jag inte är så sugen att kosta på den här bilen något "extremt bra" .


998kr/paret kostar dom.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka