köpråd: Hemmabio för 3000kr

Kort o enkelt: Vilket hemmabio är bäst för max 3000 kr Varför skulle DU köpa just det hemmabiot?



Svar på inlägget: köpråd: Hemmabio för 3000kr



Det här paketet verkar prisvärt: http://www.netonnet.se/item.asp?iid=999 . onTopOffer Lär ju inte vara världens bästa ljud precis men jag tror inte man blir besviken även om det lär finnas mycket bättre och dyrare paket..


Prova att koppla in din vanliga hemmastereo och labba lite med den. t:ex dra ned diskanten på stereon och lyft basen, balansera sedan tv ljudet till önskad nivå, det kan bli ganska så lyckat.


asså jag köpte ett till mor å far för 2000 tusen något kina no name! va GRYYMT BRA för dom pengarna måste jag säga asså! rår ju på hur kräsen man är! men fan det vrålade på rikdig bra!


Logitech Z550


http://www.fynda.se/index.php3?prodid=2890 lite dyrare


kan säga att kolla på blocket och pussla ihop nått. jag gav 1200kr för 5st audiopro högtalare(2golv, 1center och 2 små bak). och 1000kr för min reciever.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka