köpråd bilstereo, dvd grejj eller utan. vilken ska man ha ?

Ja sk köp en ny bilstereo till bilen, men vettefan vilken j ska köpa. Har nu kollat på http://www.natalie.se/product_info.php?products_id=466 och det är väll i den prisklassen jag tänkt mig ungefär. vill ju helst ha så mycket finesser o sker i den som möjligt. men den där är väl sån där kina import så kvalliten kanske inte är den bäst, men då får man ju också 1 års garanti på den o de e ju bra. men jag vet inte vd ja sk köpa för någon eller vad man ska kolla efter för skaker på en stereo så kom gärna med förslg eller synpunkter på vad ja ska köp för någon. ska även ha baslåda , 6x9 or framsystem med slutsteg kopplt till den



Svar på inlägget: köpråd bilstereo, dvd grejj eller utan. vilken ska man ha ?



Letar du efter en så billig stereo med massor av finesser så behöver du inte kolla på specen. De är lika dåliga allihop så köp den du gillar bäst och har de finesser du vill ha!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka