Köpråd volvo 850 glt

tänkte köpa en bil men vet inte vilken!! och har velat som fan!!! så nu undrar jag om denna bil är något att ha? http://www.blocket.se/vi/13037894.htm?ca=20_s min budget är på 20 000 så undrar om det är mycket att fixa på denna volvo. kommer det i så fall kosta sjukt mycket. är delarna dyra osv.. hmmm........



Svar på inlägget: Köpråd volvo 850 glt



är den skattad och besiktigad? ac kostar väll runt 2000 och fylla på om det bara är det som behövs. annars ser den ok ut för dom pengarna tycker jag om inte säljaren döljer några allvarliga fel. vad gäller delar så finns det en uppsjö på skrotar etc. nya delar är alltid "dyra"..


Kolla efter en 95a å uppåt. Dom har 20 gånger snyggare front & baklysen & vinge


+ bätre v-låda


Tror man får mer bil för pengarna om du lägger 20 000 på en tidig 940 istället för en matt 850 med rostig baklucka (Men GLTn du länkade till verkade vettig och välvårdad!) Kanske inte lika 'upphetsande' utseende eller prestanda dock (940 GL vs 850 GLT)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka