slutsteg o bas köpråd

hej ska köpa nytt ljud. vet inte vad jag ska satsa på funderar på antingen lightning audio, rockford eller kicker. det får kosta runt 4 papp. alltså ett steg och 2 basar då. har en lightning audio bas 12" men dom verkar inte finnas att få tag på längre så jag kanske säljer den isf. för jag vill ha dubbelt så mycket kräm. har ni något att tipsa om om dom 3 märkena?



Svar på inlägget: slutsteg o bas köpråd



dyu, det kommer upp 18 sånna här trådar varje dag sök .. ps rockford är kalas bra


har redan provat o sökt. men inte hittat det jag ville


Lightning audio hade jag skippat vad det gäller basar! Rockford eller Kicker är bättre val, jag hade satsat på en Kicker om jag stått i valet mellan de tre märkena! Helt klart den fyrkantiga Kicker Solobaric L7 kostar 4000kr ny. Min erfarenhet av kicker är att de låter jävligt trevligt + att det går att spela hur högt som helst utan att det låter illa. http://www.dbakuten.se/ShowProduct.aspx . mp;cat=132


den ser trevlig ut men det kommer bli alldeles för dyrt det här. jag ska ju ha ett steg till den med. finns det inget kicker paketpris nånstans??


Menar du av steget eller av basarna? Två basar spelar inte dubbelt så högt som en.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka