Köpråd: Bra diskanter

är det någon här som vet av några diskanter ? Prisklass 0-1000kr



Svar på inlägget: Köpråd: Bra diskanter



finns väl på vilken biljuds affär som helst..


DLS UP1C är ju ruskigt fina! Ligger på 900:-.


Såg dessa diskanter dls T20.. Är dessa något att ha ?


Ingen som vet av några diskanter ????????????


Jag har noll koll på diskanter. Tål knappt diskantljud (tinnitus) Men det är stor skillnad mellan olika diskanter. Tror att det bästa är att du provlyssnar på olika diskanter för att höra vilket ljud som passar dig bäst.


Vad spelar du för musik? Vilken karaktär vill du ha? Ska den vara vass eller lenn i tonerna?


vet int så mycket om diskanter jag heller..men spelar mest dance/dance musik..


Diskanterna bör väl vara någorlunda matchade mot mellanregistret så är risken minimal att du gör bort dig är min uppfattning. DVS, har du ex en DLS 4" i brädan hade jag köpt diskanter ur samma serie som är klangmässigt anpassade till varandra. Har visserligen inte provat att mixa fabrikat och serier särskilt mycket, men inom hifi o hemmabio brukar det vara bra tumregler.


Denna diskant är inte så Essig som DLS diskanter och ligger bra i pris 890kr. Mycket "lung och harmonisk" http://www.carbonize.se/catalog/product . ucts_id=61 Kan vara värt att prova;)






Impact Har väll ganska fina diskanter, jag köpte ett par för 999:- funkar fint för mig iaf...


Jag undrar om du inte skall satsa på en diskant med metall membran om du lyssnar mest på Techno så du får en vass krispig karaktär.


kör på dls då blir du inte missnöjd!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka