Köpråd. Bmw 330d e90 vs Audi 2.0 tdi b8

Tjena, är ägare till en bmw 330d e90, mappad. Inga som helst problem Med den utan är och filosoferar bara. Har kikat lite på audi a4, med 2.0 tdi motorn. Varför jag är ute och kilar på audin är jag så som jag ser det, så kommer audin vara billigare, både i drift och skatt. Min bil som är 06 värderas runt 160-150k, medans en 4 år nyare Audi ligger runt samma summa. Jag vet att bmwn är klart mycket roligare att köra men eftersom jag kör fler mil än vad jag trodde så börjar jag tänka lite mer på ekonomin(4-5000 mil om året) Men har fått höra att audin inte är så snål som man tror utan den ligger runt 0,6-0,7, vilket bmwn drar i lite högre hastigheter. Så skulle bara kolla med er, skulle vara skönt med lite åsikter och tankar!



Svar på inlägget: Köpråd. Bmw 330d e90 vs Audi 2.0 tdi b8



Du bör även lägga till driftsäkerheten som en punkt! Det finns många Audiägare som vittnar om höga reparationskostnader. Vi kör passat på jobbet (12) och den började strula efter 900 mil, sen har den fortsatt att strula med smågrejer som man stör sig på och en A4 är ju i princip en passat. Även om det går på garantin så måste man ändå köra till verkstaden under dagtid och ta ut komp från jobbet osv. På en 2010:a är ju detta sista året för garantin också.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka