Köpråd: Familjebuss 6-7 pl. Automat och diesel. 35-45 tkr.

Har funderat på: VW Sharan Opel Zafira Kia Carneval Chrysler Voyager Citroen Picasso (Dock bensin men billig) Samtliga då Diesel plus Automat vilket är krav (i alla fall automat). Ingen Renault eller äldre van. Finns Verso med automat men bensin kan det gå om den nu är så bra som det sägs... Lite högre pris dock. EDIT: Gillar Sharan. Föreslå inte Touran. Den går bort.



Svar på inlägget: Köpråd: Familjebuss 6-7 pl. Automat och diesel. 35-45 tkr.



Du brukar vara förtjust i stjärnor har du tänkt på en Mercedes V-klass eller kanske till och med en Viano om du hittar en inom budget? Visst förekommer märkets typiska problem från den perioden men det är en bra bil i övrigt.


Chryslern, mina föräldrar hade en i 8 år, den stod under den tiden på verkstan endast en gång när abs-lampan lös, annars problemfri, bekväma att åka är dem också.


Nog är jag det om nu någon nytillkommen missat detta... Men det blir så påtagligt "bussigt". Förvisso onekligen praktiska rövfraktare. Men kanske ska prova en Viano innan jag säger nåt om den. Haft V-klass som taxi och det gick fint.


Avensis Verso, kört en som TAXI, 38000 felfria mil förutom ett aggregatremshaveri efter en stormig helg då en björkgren kördes över och denna klippte remmen. http://www.blocket.se/alvsborg/Toyota_A . 12&w=3 Eller storebror Previa generation 2? http://www.blocket.se/vasternorrland/To . 12&w=3 Även dessa är skottsäkra fraktare. Chevrolet Uplander? http://www.blocket.se/stockholm/Chevrol . 12&w=3 vet inget om detta skåp. Grandis? http://www.blocket.se/halland/Mitsubish . 12&w=3 görsnygga, men jag har ingen info om dom heller.


Flera intressanta alternativ men de du länkar till verkar vara säljare av sorten "tvivelaktiga" Men Uplander visste jag inte ens att den fanns. Grandis har jag själv sålt som nya, bra släde. Funderar dock på en Mercedes E430 Diesel kombi. Förvisso ingen "buss" man jag vet vad jag köper i högre mån. Alltid kul med lite "powah" under huven... Ett märke bak som säger E200 är ju guld... Brukar göra så...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka