Köpråd : Hög bil med 4wd+manuell+diesel budget ca 80k +/-

Hejsan! Sitter och letar efter en bra och pålitlig bil som tar sig fram på tex åkermarker osv. Kravet är hög markfrigång ,4wd,diesel,manuell och en budget på ca 80k Jag har tittat på blocket och hittat några intressanta bilar men jag vet inget om dem. Så om ni vet vilken typ av bil jag är ute efter så skriv gärna lite info om den om ni nu har tid för detta!. Jag har kikat mest på mitsubishi pajero och outlander. Dock inte hittat den rätta, då de flesta diesel motorerna i den prisklassen är automat. vi har just nu en äldre modell utav Jeep grand Cherokee, och vill byta upp oss.



Svar på inlägget: Köpråd : Hög bil med 4wd+manuell+diesel budget ca 80k +/-



Nissan patrol


Du kan med lite tur hitta en vw touareg för dom pengarna men en "snik" dvs utan luftfjädring och automat samt med den 5 cylindriga dieseln, alltså utan allt som går sönder och kostar pengar Motorn i dessa är en kanonmaskin i driftsäkerhet och har varken kamrem eller kedia Den motorn sitter även i transportbilar och vet dom som gått 40-50k utan stora fel Men håll dig borta från luftfjädring dyrt när de går sönder


Som tidigare.... Nissan Patrol. Varför inte ännu större + V8a= Ford Excursion


xc90


oj dem var lite över budget


Tack för alla svar, Ja felek vi har tittat på xc90 också, Men finns bara automat i vår prisklass.


Subaru forester



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka