Köpråd: vad ska jag köpa?

Tjena, som rubriken lyder undrar jag vad för bil som skulle vara en go bruksbil som är sportig men ändå inte dricker för mycket. Har kollat på Lancer VIII Toyota supra Subaru WRX Honda civic Bmw m3 Mazda rx7 vet att den dricker för mycket så stryk den Nissan 200sx Förmodligen köra hem från Tyskland om det lönar som ( typ m3an ) Ca budget 100k



Svar på inlägget: Köpråd: vad ska jag köpa?



Om du oroar dig för att dom dricker mycket kan du stryka alla bilar, förutom Civicen. Underhåll och försäkring kostar också pengar. Bättre att köpa en bruksbil som är billig i underhåll, försäkring och skatt. Om du är ute efter billigt bilägande?


Jo visst är jag det men, vill ha en sportig bil med lite pulver i som funkar som bruksbil. Kanske lite förslag på vad som hade fungerat bäst som detta, har även tillgång till annan bil som jag kan köra också!


Kan du definiera "dricker för mycket"? Tror det är svårt att köra en M3 eller Supra speciellt snål och tror framför allt att man inte vill köra dem snålt. En go bruksbil så hade jag nog personligen valt en manuell bmw 540. Drar nog runt litern men det kan man unna sig. Hur gött är det att ha en högerstyrd supra som bruksbil?


Ska du ha en billig och bekväm bruksbil med pulver och inte bryr dig om FWD så hade jag rekommenderat dig en Saab 9-5 aero. Saab är snuskigt billiga nu och en aero har 250 hk original.


Haha jo jag vet men som sagt detta är bara alternativ supran är kanske inte det roligaste som bruksbil m3an funkar nog men dricker ju en del som sagt. Men hade helst villat ha en som drar strax runt litern som du säger. Om jag kör dem lär ju det öka men det får jag ta Saaben är inte riktigt min grej å framhjulsdrivet är jag sådär sugen på


Bara slå till på denna:) http://www.blocket.se/ostergotland/Bmw_ . 15&w=3 Ligger ju på halva din budget:)


riktigt fräsch, ska lägga en 5serie på minnet. Kom dock in på en nissan 350z precis skulle också kunna vara intressant.


bump


*HOST* 6§ Lyftning av trådar och innehållslösa inlägg .Inlägg vars huvudsyfte är att lyfta en tråd är inte tillåtna.






sorry


Då är ju volvo s60r perfekt val.. Grymt rolig/bra bruksbil med pulver å väldigt bra på vintern Råkar ha en till salu


Nissan 200sx s14. S60R Audi s4 b5


skyline ? kör min dagligen , pendlar till jobbet med den med , ca 0,9 liter milen om man kör i 90-100 .


bmw 540, alternativt 330 m-sport skulle jag rekommendera, dricker ju inte allt för mkt sås om du ska ha den som bruksbil! Audi s4 eller s6? Kanske en passat med w8? http://www.blocket.se/stockholm/Vw_Pass . =9&w=3 Dessa är några alternativ som jag kom på just nu, som jag skulle kolla på om jag vill ha en "sportig brukis"


jo de hade ju inte suttit fel men frågan är om man lyckas köra en skyline under litern är kanske lite för glad på gasen haha Men någon som vet vad en evo drar om man kör den hyfsat lugnt?


ungefär som en skyline ... dvs 1,1-4,1



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka