Köpråd: Mercedes CLK 200

Hejsan, ska ev iväg å kolla på en CLK nån dag.. en -98, nåt speciellt man ska kolla efter? Denna http://www.blocket.se/goteborg/Mercedes . 15&w=1



Svar på inlägget: Köpråd: Mercedes CLK 200



Jag har kollat på ett par sådana och det som är vanligt (kollade på 1-3 st) är rost under dörrarna (nederkanten vid inredningen och där under plåten mot instegslisten) och vid dörrstolparnas nedre fästen. Kolla även efter rost på frambalkarna och fjädertornen fram, samt under trösklarna och på bagageluckans plastlister. Är även rostvänlig längst fram på motorhuven och runt kromet. Det bubblar lätt på dessa områden (bubblad färg = rost) Lycka till, bilen ser ju fin ut förövrigt, kan hända att de CLK:er jag kollade på är Sveriges sämsta exemplar haha


Tack!


Rost som nämnts. Man sitter "nere på gatan" och kör i dessa. Kolla så du inte tycker det blir jobbigt... Bilen såg fin ut men passformen i front mellan huv och plast under är fel. För mycket glapp. Elhissarna får du inte glömma... De kan ha lite problem att få rutan i rätt läge. Säljaren har ägt bilen i 11 dagar. Så vad han/hon säger kan du ju ta med en nypa salt. Här ser du på min bil hur lite space det ska vara i fronten.


Hmm, det med plasten låter oroande, kanske är krockad och fusklagad? Men enligt carfax har den haft samma ägare senaste 2 åren?


Khalid som den registrerade ägaren heter köpte den 2011-12-20 enligt transportstyrelsen. Passformen på frontdetaljerna lämnar mycket att önska, jag skulle avstå, en MB ser inte ut så där om allt är som det ska.


Är de inte dyrare än sådär? Har Mercedes dåliga kvalitet äntligen kommit ikapp dem?


Japp. En fin w124 är dyrare... Säger väl en del.


Gick bara på senaste ägarbevis. Hade nog fel då? Men en 136 hk bensinare i den så räkna med en MYCKET trött bil. Jag har förvisso också 136 Hk men i en 3-liters diesel... Den är ingen raket. CLK230 Kompressor ska du ha! Min gamla CLK230K: 193 kusar. Då börjar den bli pigg.


Gjorde även jag och misstänkte direkt att jvl Carfax är ute och cyklar, tji fick jag. Ännu en med tajt passning i fronten, kompressor är inte fel.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka