Köpråd Baslåda + steg till Volvo V70N

Tjena! Sommaren snart här och jag tänkte uppgradera ljudet i bilen. Det är en djungel med baslådor och steg/monoblock där ute, och tänkte höra lite med er som redan har schyssta grejer,,, vad rekommenderar ni? Vill ha ett bra tryck i bilen. Lådan ska ej ta mer än halva bagageutrymmet. Har en budget på runt 5000kr Mvh



Svar på inlägget: Köpråd Baslåda + steg till Volvo V70N



Alpine? Bose? Kicker? Xplode? Biltema (;P)


Imre för fan, Biltema? Haha


MDS 12MKII 2st? och ett lagom slutsteg?


Har tittat på dom verkar bra


Ja med rätt effekt osv på steget och rätt låda så kommer du över 145dB med dem i en V70, men om budgeten är 5k så blir det svårt men jag känner folk som har dessa basar och det spelar riktigt fint


Okey! 145db är ju lagom


MTX låda har jag kört med innan 2x12" riktigt bra tryck. tack för tipset.


Vill du Rocka riktigt hårt för dom pengarna så funkar detta system bra. Slutsteg : http://www.dbakuten.se/ovriga/kicker/sl . YX0KrWeO9U Basar 2x : http://nmiab.se/bashogtalare/12/hertz-es300d.html


Hittade detta paketet. http://www.dbakuten.se/paketlosningar/b . YtbsaYazCS Vad tycks om detta?






jag kör 2 st mds 1200 i portad låda med ett mds aph-2 och mätte upp det till 103dBA. Skulle säkert komma upp högre med ett lämpligt steg, men det räckte gott o väl då torkararmarna började hoppa på rutorna och tar inte upp mer än halva bagageutrymmet.


Har du länk till grejerna?


Ok! Tack! Synd att steget kostar över 5000kr nytt.


Den va cool, har du en sådan? Hur mycket pumpar den i db?


"Fusion EN-AW2121 är en aktiv baslåda med dubbla långslagiga 12" (300mm) basar som levererar galna 2000W." Så sitter där ett slutsteg på 300wrms? Trodde bättre om PM-shopen faktiskt, liknar mer MDS marknadsföring.


Håller med Frippe fullständigt. Och sen att en så pass duktig och erfaren byggare som Putte länkar hit o dit till olika förslag utan att skriva varför tycker jag är underligt ?


Mitt råd är att då du inte verkar så insatt hör av dig till en handlare i närheten som vet va han snackar om, Tonny på Ljudbyggaren ute i Hyllinge är den närmaste dig jag vet som har bra grejer på lager. kontakta honom och du kommer få en rejält rockande Volvo inom kort. http://www.ljudbyggaren.se/index.php?ro . on/contact


Jag gissar att PM-shopen känner sig tvungna att marknadsföra sig på det viset eftersom alla andra gör det. Tråkig utveckling tycker jag. Jag känner inte till något företag som känns helt ärligt, uppriktigt och genuint intresserade av kundens bästa sen N-Core lades ner. PM-shopen var ett av de sista men nu har även dem tappat trovärdighet som jag ser det.


Tonny satte ihop mitt ljud i min V40 som jag hade innan. Så jag vet att han är seriös. Kanske får vänta lite så att budgeten tillåter lite mer. Har inte så mycket för tillfället att röra mig med.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka