Köpråd DubbelDIN

Tjena, Ska bygga helt nytt ljudsystem i min nya bil, ska då köra med en dubbel dinare Vill ha tips då jag måste tänka budget.. Krav: Blutetooth så det går streama till den från mobil, utbyggbar så minst 3st RCA utgångar Och bra inställningsmöjligheter, gärna med blå belysning i display etc.... då det matchar interiören :-) Tips? Tanke rent konkret framledes, är huvudenhet, steg för 4st framhögtalare 6,5" kit, monoblock för 1st 12-15" samt en extra utgång om jag väljer att bygga ljud bak i bilen, tror dock inte det ska behövas :-)



Svar på inlägget: Köpråd DubbelDIN



Köpte en sån här för två veckor sen och är nöjd : http://www.ice-shop.se/product_info.php . ts_id=1573 Finns juh dock mycket annat på den sidan.


Detta är en schysst spelare http://www.pmshopen.se/kenwood-ddx-4023bt/759-0


Den såg riktigt trevlig ut, din firma? inte sugen på att sponsra ett projekt som kommer både synas och höras? ;-)


Säger som tidigare, Kenwood DDX-4032BT är ett vettigt val


Har alltid gillat Kenwood så det lutar åt den.... :-)


Köpte en Sony XAV601BT för en månad sedan och är mycket nöjd med den. 3 lågnivåutgångar på 5v. Mirrorlink. Blåtand med separat mick. Kan ändra bakrund och belysning. tidskomp. löstagbar front. snygg design. (tycker jag) 2xUSB och mycket mer.


Lånar tråden! Jag vill byta huvudenheten i min c70, och undrar hur man går till väga? Är inte så duktig på billjud. Men jag vill att alla högtalare + centern ska fungera, Det sitter 11 högtalare. 2st 8"bas + 2 diskanter i BAK. I FRAM sitter det: 2st 8"bas, 2st mellanregister, 2st diskanter och 1 center. Är det bara att koppla in på vanliga kablaget eller behöver jag andra kontakter? Vill ha huvudenhet med USB, AUX, stor pekskärm, CD, DVD. Hur fungerar gps i en sådan huvudenhet? Hur fungerar telefon, om man har det i huvudenheten?


lånar tråden lite jag också! jag är ute efter en enkeldins dvd med utfällbar skärm, kraven är väll Bluetooth, usb, aux, gärna 3st RCA utgångar men inget måste, bra inställningsmöjligheter, gärna med blå belysning i display ska helst inte kosta en månads lön heller men är öppen för alla förslag tack på förhand!


Har för mig att det sitter gömda delningsfilter etc lite varstans på Volvo c70. Åker nog på att dra ny kabel till alla högtalare. Dock vet jag att original stereon har en utgång på baksidan om du vill dra vidare till ett slutsteg etc. Dock är det inte rca utan en annan kontakt. Men det finns en liten kabel att få tag i som gör om denna utgång till rca. Lycka till. Btw.. jag drog om allt och gjorde nya kopplingar etc då jag bytte i min S80...






Okej, vilken dubbeldin stereo rekommenderar ni? Vill ha usb, aux, cd, dvd Kan man ha gps i dem?


Ska du ha en "fin" (som i; märkesenhet) med gps, drar priset iväg ganska ordentligt. Men absolut, det går o är inte så ovanligt (om än ganska dyrt)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka