Köpråd: BMW (?) diesel.

Är ute efter en BMW diesel, ska va rätt soft stuk på den, prisklass mellan 150,000 till 200,000. Skicka länkar osv från blocket. TYVM.



Svar på inlägget: Köpråd: BMW (?) diesel.



http://www.blocket.se/hela_sverige/bila . 6&sp=1 <--där har du det är bara välja och vraka efter eget tycke...


330D med sportpaket, den är riktigt fin :]


535d senare än 07 (eller kanske 08?) när nya motorn och växellådan kom. Köp med m-paket så fixar du stuket genom att bara tona rutor, sänkfjädrar fram, fälgar och kolfiberläpp i fram. Passar utmärkt för prisklassen dessutom då det finns relativt många sånna till salu - prutläge.


Skall du ha en diesel röstar jag också på 535d helst med facelift (Gör mycket på femman). Har tillbringat dagen i en sådan och det är härliga bilar, ett plus är dessutom sportautomatlåda då du kan växla med paddlar på ratten. Det gör en del för körglädjen i en bil med automatlåda!


+1 på 535d. Var ruggigt nöjd med min gamla 530. Hade inte råd med ngt större då men skulle jag köpa en E6X igen vart det en 535d rakt av. Enda jag inte gillade med min 05a var den ngt smäckiga känslan i inredningen, även om den i praktiken höll ihop bra, men LCIn är betydligt fräschare så gå för den. Eller en 335 om du inte behöver ngt större



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka