Köpråd: liten pendlarbil, polo/micra/agila

ska byta ut en 9-5 mot nåt billigt som inte drar en massa bränsle, däck och annat, prisklassen 5-15k, ungefär, har kikat på vw polo, nissan micra, opel agila, nån jag missat? polo verkar dock vara upprostade och ha konstiga fel, tex på styrning... sen är inredningen väldigt ful före -00 så tjejen tvärvägrar på en sån... frågan är vad som håller bäst och kostar minst?



Svar på inlägget: Köpråd: liten pendlarbil, polo/micra/agila



Opel Astra? dom duger till det mesta! Alternativt Opel Corsa, mindre än astra men billig bil!


Jag har ägt 3 nissan micra (-98, -00 och 04) och har nu en Polo (-87). Med tanke på årmodellerna är det kanske svårt att göra en vettig jämförelse. Har iofs även kört ett flertal vw caddy 97-02 på jobbet. Tycker Micran är en överlägsen bil. Man sitter bekvämare, trevligare inredning, betydligt piggare. VW har haft mycket mer problem, krånglande lås, rostproblem mm. Jag skulle lätt välja Micra nästa gång.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka