KÖPRÅD: upp till 50k (kan gå över) bakhjul / fyrhjuls. 'billig' i drift.

Tjenare, dags att köpa en ny bil.. Har runt 70-80k men lite ska gå till reservdelar samt kamremsbyte osv.. Det jag söker är alltså någon rolig bil, får absolut kosta runt 20k också! Krav: Bak/fyrhjulsdrift. (Undantag KAN göras om ni hittar en RIKTIGT fin bil åt mig) Minst 180HK Relativt billig i drift. Upp till 1.5l / milen vid NORMAL körning (pendling, om man gasar får det dra mer.. ) RIMLIG försäkring & skatt. (Alltså ingen diesel) är student så har inga direkt intäkter utöver pengarna jag har. helst nyare än 95. Skall ha AC (undantag kan göras, om den är fin.. samma regel här.. ) Ös på med förslag är ni gulliga!



Svar på inlägget: KÖPRÅD: upp till 50k (kan gå över) bakhjul / fyrhjuls. 'billig' i drift.



http://www.blocket.se/landskrona/Skoda_ . 11&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Bmw_328 . 11&w=3 http://www.blocket.se/ostergotland/Bmw_ . 11&w=3 http://www.blocket.se/vasternorrland/Me . 11&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Mercede . 11&w=3 EDIT: Missade tydligen att du ville ha billig försäkring.. Så glöm e55 och skodan Clk o e36 är väldigt sköna bilar!


Inget för mercedes tyvärr, eller caben.. Gillar inte cabs.. Skodan och 328'an var dock rätt schyssta! Gillar det sedan-råa stuket. Vad ligger skatten på skodan på?


Ingen aning. Vet dock att dom e snabba... Hade ju ingen chans med s6an mot en sån med etanol 328an e också jävligt rolig!


första jag tänker på är impreza !!


Kan eventuellt kolla hur mycket den kostar i försäkring och skatt. Hur gammal är du?


Jag är 18, men det är ju självklart min far som ska ha den.. 52...


Kostar 4800 i skatt om året... Kolla själv upp de på Folksam med personer och ort osv EDIT: Sökte runt.. 120 i månaden så inga 4800 så typ 1400-1800 tror jag. Vet inte helt säkert. Försäkring ska gå på runt 600-1000 i månaden..


Ursäkta offtopic men, då lär Skodan varit långt ifrån original om du med dina 346 hästar får stryk av en RS på 180hk.. V8 mot 1.8 + turbo


Etanol konverterad och väger ju typ 1.2 ( vet inte inte helt säkert ) mot 2 ton.. EDIT: Fick nyss reda på att den va ber chippad och uppställt laddtryck






Din är väl 4WD och Skodan FWD? Octavians tjänstevikt är 1420kg, men de e klart.. hur långt hann ni köra? Mitt råd till TS är: http://www.blocket.se/sodermanland/BMW_ . 11&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/BMW_528 . 11&w=2 http://www.blocket.se/gotland/Bmw_328i_ . 11&w=2 http://www.blocket.se/sodermanland/Audi . 11&w=3 http://www.blocket.se/gavleborg/Audi_S4 . 11&w=3 http://www.blocket.se/ostergotland/Saab . 11&w=3 http://www.blocket.se/skaraborg/Cadilla . amp;last=1 Har en polare som har en sån här, likadan men den blir definitivt billigare än 50tkr. Ny rekondad kommer den också att vara http://www.blocket.se/sodermanland/SAAB . 11&w=2 Synd att du inte gillar Mercedes, då det f.ö finns jäkligt många bra mercor för 50tkr!


Glömde denna: http://www.blocket.se/stockholm/Saab_9_ . 11&w=2


Constantine: Jag va uppe i 180 och då va han långt före. Jag stack iväg till 50-60 sen greppade han Jo de finns sjukt många och fina mercor till de priset!


http://www.blocket.se/halland/Subaru_Im . _8&w=2 mycket roligare året runt bil för de pengarna måste va svårt att hitta


VÄLDIGT fin! Du fick mig att kika med stora ögon på Subarus nu.. Kikade även på denna; http://www.blocket.se/stockholm/Subaru_ . 12&w=2 Vilken hade ni valt, och VARFÖR? Hur är det med dem på vägen, vad drar dem? Vid "normal" körning samt "buskörning" ( lite sladdandes, snabba accelerationer, stadskörning ni vet.. ) Den nyare subarun såg väldigt mycket "råare" ut i fronten, men gillade skarpt hur den "äldre" såg ut från sidan! Såg riktigt grov ut! Drog iväg ett mail till han med den svarta om det var service gjord osv. Ni andra, hur är det med högerstyrt, jobbigt att ställa om sig?


Jag hade valt 328an eller e55an. För att jag tycker 328an är så sjukt snygg och bekväm, samma med e klassen


härligt en gt drar ca en liter blandad körning om man kör normalt.. kör man som en tok dricker de så klart mer hehe kan säga som så att min subbe jag hade i vintras ( en vanlig gl ) den drack strax över 2 liter milen när jag körde på isen, vilket får sägas vara helt ok ! den du länkade, vet inte riktigt vad de är för modell... om de är en hottad gt eller om det är en sti. Är det en sti är den helt klart värd att satsa på !! om det är en gt hade jag istället letat efter något vänsterstyrt. En sti är en mycket bättre bil på alla sätt och vis bla smiddmotor orginal och 6 växlad låda Nu har jag inte kört jätte mycket högerstyrt... men de lilla jag har kört har jag tyckt varit helt ok man vänjer sig väldigt snabbt... men för de pengarna så kan man lika gärna ta en vänsterstyrd. Sen undra du hur de ligger på vägen enligt mig riktiigt välbalanserade bilar ! höll fina ställ i 130km/h+ i vintras


Står detta när man slår på regnr.. Registreringsnummer: ****** Fabrikat:SUBARU IMPREZA WRX Färg:MBLÅ Fordonsslag:PB Fordonsår:1995 Fordonsslagsklass:I Chassinummer:GC8029611 Typgodkännandenummer: Typgodkännandedatum: Senaste EU-regbevis del 1:2012-07-09 Senaste EU-regbevis del 2:2012-07-09 Handelsbeteckning: Upplysningar: Och motoreffekt i KW är 155 och mätt i EG.. Om det gör dig något klokare?


Köp inte nån subba när du kan åka till Industrigatan och köpa en erfaren istället


det är en hottad gt verkar de som hade letat efter någon annan då eller prutat rejält ! men tycker du absolut ska åka och prova en, inte direkt lika "lyxig" som en tysk utan lite mer spartansk och plastig men grymt rolig året runt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka