Köpråd: Golf Cab -80

En automat :-) och skattebefriad! Vad tycker ni? Något man ska vara uppmärksam på? Den ska inte ut och rulla på motorvägen i 140... Bara att det hade varit kul att ha en billig cab över sommaren... Får ungarna plats där bak? http://www.blocket.se/goteborg/VW_Golf_ . 15&w=1 Rätt pris?



Svar på inlägget: Köpråd: Golf Cab -80



Jodå.. ungarna får nog plats bra i den där bilen som vilken golf etta som helst , priset verkar vara helt okej om bilen är i ordning. Automat.. råder väl delade åsikter om detta men växlar den som den ska så är det nog inga problem där heller, slå till på den där om det känns rätt när du provkör den..


Den verkar vara i mycket bra ordning. Pratat med säljaren nu. Tankmätare fungerar inte annars allt ok. Ingen rost alls! Kör man i 100-105 på motorvägen så varvar den inte så mycket. Men över det så... Manuell choke. Bra! Och som du säger så är baksätet som "vanligt". Ska kolla på söndag.


Håller med föregående talare om att finns rätt bra plast därbak har själv haft en golf cabben en gång o var nöjd provkörde en automatre innan jag hittade den jag köpte men den automataren var inget bra tyckte jag så kolla så den växlar som den ska Lycka till!


Det ska jag göra. Vill ha automat i mina bilar som så många vet. En 3-växlad utan lock-up kan vara lite surrig. Det är jag beredd på. Ska ju bara glida omkring på Tjörn i max 90 knutar... Kanske hämta ungarna nån gång och köra 2 mil motorväg. Men jag brukar köra i 100. Om man inte kör Rover (manuell) för då är det nåt som händer inom mig. Den trivs bäst i 140...


Hade en sådan för cirkus ett år sedan. Väldigt rolig bil att köra och ja, det finns plats för barnen där bak! Vi satt 3 stycken där bak och det gick ju, men det var liiite trångt bara. Bra köp enligt mig!


Troligen har jag sålt min Rover diesel imorgon. Köparen från Karlstad ska skicka en biltransport modell större (nån han känner) till mig och hämta bilen. Jag och säljaren till Golfen har kommit överens om att om nu Rovern blir såld kommer han och hämtar mig med Golfen och jag "provkör" den hem till honom och betalar och åker hem. Allt är klart. Bara nu biltransporten dyker upp som avtalat... Men det känns så. Om man får ta ut en liten glädje i förskott så ska det bli superkul med en Cab! Men som sagt... Köpet av min vinterbil är inte klart förren jag står hemma med pengarna på fickan... Säljaren av Golfen fick finna sig i att pruta rätt hårt vilket han sa ja till. Så håll tummarna för fan :-)


Hehe okej, får hoppas att Rovern blir såld då! Jag håller tummarna för dig smurfen! Dem små Golf Cabarna är roliga bilar! Och ja, priset var lite väl överdrivet. Kul att du får den billigare


Kan intyga att golf cab är riktigt trevliga. Varje gång man stannar ska någon kommenterar den.. värst är när man står och tankar eller parkerar på köpcentrum för att handla..


Ellerhur! Jag skulle tanka en gång, och när jag skulle betala i kassan blev mannen förtjust & frågade om den var till salu osv för han hade ägt runt 10st under sina 45-50 år. Mycket uppmärksamhet får man faktiskt!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka