Fixa till en 850

tänkt byta lite prylar på 850 så den får ett annat utseende det är -94 sedan så den har 95ans front och 93ans bak vad tycker ni man ska göra på denna bil ? tänkte behålla den så orginal som möjligt (iaf försöka) tänkt byta/sätta dit de nya baklyktorna med en list under regplåt sen en vinge med lyse och demontera bort lyktan jag har i bakrutan ta 2 stycken dimljus från en 92-93 och montera på min frontkjol blir klarglas fram med svart bakgrund och vita blinkers och vindavvisare får se om det blir ett par R-fälgar elr om jag kör på de orginal fälgar som sitter på tänkte inte byta grill. något man glömt som kan vara trevligt eller värt att kolla upp?



Svar på inlägget: Fixa till en 850



Gör som alla andra bönder (inkl jag.) R-front Sänkning Takvinge Usa-blinkers Fälgar v70-bakljus


är 854 sedan


Polering. Ingen styling slår en välputsad bil


Justja. Så var det ja, allt förutom v70 bakljusen och takvingen då. Kör på R-vinge istället


Jag skulle istället satsa på att facelifta inredningen så långt det går. Även om bilen utvändigt ser några åt yngre ut, känns det skit att sitta i en bil som är tråkig invändigt. Av den anledningen:-Byt ut knapparna till facelift-knappar. -Byt mittarmstödet till en med mugghållare -Ifall du har airbag: sätt dit en 850 eller x70-ratt med airbag (ratten gör otroligt mycket för inredningen). -Hitta kanske en skinninredning. -Ifall du inte har elhissar: Eftermontera. -Eftermontera färddator (om du hittar en färddator till din modell mätarhus). osv.. Allt går att eftermontera utan större elkunskaper i en 850. Det är otroligt mycket roligare att sitta i en välutrustad bil än en bil utan någon utrustning alls. Gamla ordspråket gäller alltid:Det är insidan som räknas.


ska bygga ljud i bilen så helst så lite som möjligt att byta inuti men nytt armstöd med mugghållare är ett måste som ska byttas samtidigt när kablar ska dras. inredningen kommer bestå för det mesta av fleece och orginal (blir och byta orginal tyg på stolar till skinn framöver. annars äre utsidan som får ett facelift. blir förmodligen R-fälgar titan? 17tum elr kanske 18tum sänka den ett par cm dock vill jag inte ha den för låg xD Vinge med baklyse ska på vet inte om jag ska köra på orginal strålkastare med ett par 92ans dimljus (de fyrkantiga) eller om det blir klarglas med svart bakgrund och sen runda dimljus vindavvisare sen i framtiden blir det nog att lacka alla svarta/gråa delar till bilens färg, om inte helt nylack (kommer lacka själv isf )


Kika in min nuvarande 850 och min förra 850 ifall du får nå tips Enligt mig så äre typ så dom ska se ut


Helt rätt! +1





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka