Ny fälgar...

Sitter å funderar på om det ska bli 18 el 19 tummare som ja ska köpa mig till Min Audi A4:a -00. Fälgarna ifråga är RS4-look fälgar..det är bestämmt..men vet inte om ja ska ta 18 el 19..?!? Det skiljer ca 1500 kr mellan båda (fälgar å däck ihop), så de är inte så mycket en fråga om pengar...mer om hur de ser ut och praktiskt... Vad tycker ni? Blir de för vulgärt med 19? Sen är de de att ja samåker till jobbet, ibland full bil, är de risk att däcken tar i skärmen? Är 18 och säkning ett bättre alt...säg va ni tycker...är tacksam för råd... ni kan kolla in bilen min, just nu har ja 17. Tack på förhand! /Marcus



Svar på inlägget: Ny fälgar...



Jag skulle nog satsa på 18" eftersom andra åker med till jobbet och det är full bil ofta så kan det ju ta i, fast det är ju inte säkert, men bilen blir ju lite mindre känslig med 18" emot sten och ojämn väg.


JA..de har du rätt i....lutar åt 18 trots allt...blir nog 225/40 däck...lite mer dämpning än 35-profil... Va har du för däck då?


19" såklart. jag har samma fälg..


Satsa på 18" eftersom du skjutsar ofta folk som sagt, sen kan det vara bra att ha lite komfort kvar i bilen Jag har 18" på min A4 och det känns helt perfekt


Lätt 19". Inget att tveka på ju


Hade jag stått hos däckhandlaren nu och fått välja om mina fälgar så hade jag valt 19" istället. Eftersom att det på min fyller ut hjulhusen bättre, men så samåker inte nån med mig.


Ja, tacka för alla råd...får se vad de blir...lutar åt 18..


köp fälgar hos sharif i oslo istället .. mktmktmkt billigare och bra kvalle:D





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka