Lyktor till Volvo S40

Hej! Undrar om någon skulle kunna hjälpa mig med något tipps på bra ställen som har ett bra utbud med fram, men framför allt baklyktor till Volvo S40 -01 Man säger ju att google är din vän men icke.. Bör tilläggas att Realcar är inte av intresse.



Svar på inlägget: Lyktor till Volvo S40



Har aldrig sett styling-baklampor till S40, och de jag sett är hemmagjorda.


Finns inte att köpas baklampor till s40. Enda som finns är de lite nyare orginalbaklamporna som är klara istället för röktonade. vad gäller framlampor är det orginal som gäller, finns några varianter: singel reflektor (H4) med räfflat glas (Standard på bilar med sugmotor från -96 fram till ?, fas 1) Dubbel reflektor (2 st h7) med klarglas och krommad insats eller svart insats (Standard med krommad insats på t4 från -98 fram till ?, och finns även på nyare modeller, fas2) Dubbel reflektor (2 st h7) med svart insats och kromade ringar runt reflektorerna (Vet inte riktigt när dessa kom)


Ok tackar för svar, ser alltså ut som att jag måste ta "bajsmackan" och göra egna lyktor?!


Stämmer bra.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka